Årsfest 2022

Vil du vide hvad der sker i Israel lige nu?

TILMELD DIG HER

Kom og hør præst og forkynder Peter Tsukahira fra Israel.  Han vil give os indsigt i hvad Bibelen har at sige om den tid vi lever i, og hvad vi som kristne kan gøre for at være en del af Guds store frelses plan.

Under title HERRE FORBARM DIG OVER OS, vil vi forhold os til den verden vi lever, men samtidig glæde os i vores frelses Gud. Det bliver en fest med musik, taler og hilser fra bl.a Israels ambassadør i Danmark

Program:
  • Kl 13:00 Åbningsmøde med Peter Tsukahira
  • Kl 15:00 Kaffe og kagebord
  • Kl 16:00 Møde Christina Elisabeth Leinum
  • KL 18:00 Festmiddag
  • Kl 19:00 Møde med Peter Tsukahira

Få hele dagen for 150,- alt inklusiv

TILMELD DIG HER

Om Peter Tsukahira:

Peter Tzukahira

Er præst i Kelilat Hacamel, som er en messiansk menighed der ligger på Karmel Bjerget i Israel. Kirkens grundlæggende vision er at tilbede Herren, at hjælpe der hvor der er nød og at pege på Jesus som den der forvandler liv. Peter er desuden administrerende direktør for Hacamel Ministry i Haifa.

Han har boet i Israel i mere end 30 år. Han er uddannet i USA og har en Master of Divinity.

I 2000 etablerede han Mount Carmel School of Ministry, som har medvirket til at bygge stærke broer i forholdet mellem Israel og nationerne. Peters internationale undervisningstjeneste og hans bøger har påvirket mange rundt om i verden med en forståelse af Guds hjerte for Israel og det kommende Guds rige.

Under sit besøg i Danmark kommer han også at undervise på bible college og møde danske messianske jøder.

TILMELD DIG HER

 

Kirken Betania,

Blåhøj Stationsvej 27,

7330 Brande