Doron Schneider

Doron Schneider (44) bor i Judæas bjerge, lige uden for Jerusalem sammen med sin israelske hustru og deres fire børn.

Da han var 10 år gammel immigrerede han med sin familie fra Tyskland til Israel. Han gik i Israelske skoler og studerede efterfølgende geografi og PR.

Han aftjente sine tre års militærtjeneste hos kommandostyrkerne i den israelske flåde. Som alle andre israelere genindkaldes han til reserven hvert år i fire uger. Han er derfor stadig meget aktiv i forsvaret af Israel og kæmpede bl.a. både i 1. og 2. Libanonkrig. Han kommer således ofte i kontakt med sikkerhed og terror i urolige tider.

Efter at have afsluttet sin militærtjeneste arbejdede Doron Schneider som journalist på Israel-Today, hvor han var en af grundlæggerne. Han arbejdede endvidere som fotograf for en af Israels største daglige aviser ”Yediot Achronot”.

Doron Schneider er jødisk troende på Jesus, og han er en af lederne i den menighed som han var med til at starte for seks år siden i bosættelsen Maale-Adummim.

I år 2000 blev Doron Schneider medarbejder hos den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem, hvor han er forbindelses-/PR medarbejder. Han er desuden en vidtberejst, international taler. Med sin erfaring indenfor det sikkerheds- og journalistiske område er han velbevandret i den politiske og militære situation i Israel, og hans store bibelske viden betyder, at han taler med betydelig autoritet om mange emner vedrørende Mellemøsten.