Giv en julegave – Særligt fokus fra Danmark denne jul

UDDANNELSE TIL ALLE BØRN! – Få israelske unge væk fra gaden gennem målrettede undervisningsprojekter.

Denne jul vil vi gerne sætte særligt fokus på at give udsatte børn og unge en tryg fremtid ved at få dem væk fra gaden og fastholde dem i et undervisningsprogram, som sikrer en lysere fremtid.

Igennem fire årtier har den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem haft den fornøjelse og privilegie at ændre livet for tusindvis af israelske børn, som ellers ville have haft ringe håb om succes i livet. Mange af disse børn, der har brug for hjælp til deres skolegang, kommer fra fattigere jødiske indvandrerfamilier, deriblandt Latinamerika og Etiopien. Derudover bistår vi skoler med mange arabiske, drusiske og beduinske børn i Israel.

Et af de mest succesfulde uddannelsesprojekter, der nogensinde er gennemført af ICEJ, er mentorprogrammet “Touching the Horizon”, som hjælper unge fra marginaliserede familier ved at tilbyde fritidsaktiviteter, men også tilbyde uddannede mentorer, der hjælper teenagere til at færdiggøre deres gymnasie-uddannelse. Dette redder dem fra at droppe ud og ende i misbrug og kriminalitet. Denne rådgivning og opfølgning fortsætter i flere år, selv under deres hærtjeneste.

ICEJ har finansieret pilotprojektet for ”Touching the Horizon”, og det har vist sig så vellykket, at Israels undervisningsministerium har vedtaget gennemføre det i hele landet. I dag støtter Undervisningsministeriet 66% af omkostningerne ved at udvide programmet til 30 skoler, og ICEJ har forpligtet sig til at dække resten. Det betyder i praksis, at hver krone givet til dette arbejde bliver tredoblet. Vi er begejstrede for de hundredvis af unge mennesker, der får deres livsvilkår vendt til en lysere fremtid gennem dette forebyggende og understøttende arbejde.

Denne jul, vil vi gerne sætte særlig fokus på at give en gave til disse unge israelske børn, en gave som vil have en effekt resten af deres liv.

 

Send en gave i dag, og hjælp os med at støtte så mange som muligt.

Det kan gøres ved at klikke her:

og mærk gaven ”Uddannelse”

VISION OG FORMÅL MED ICEJ AID

ICEJ blev grundlagt i 1980 for at udføre kaldet i Esajas 40:1 om at trøste Israels folk. ICEJ Aid reagerer på de store sociale behov i det israelske samfund og rækker ud gennem et stort netværk af kontakter og relationer. Vi inviterer dig til at samarbejde med os om at vise kristen omsorg for indbyggerne i Israel ved at bidrage til et af de konkrete projekter.

ICEJ AID’s vision er at opbygge relationer, fremme forsoning og dele Guds kærlighed gennem en bred vifte af humanitære projekter, der imødekommer presserende sociale behov.

Ud over vores støtte til det jødiske folk, er ca. 20 % af vores midler målrettet de arabiske, drusiske og beduinske mindretal, som udgør en tilsvarende del af Israels befolkning.

ICEJ AID drives af et kristent frivilligt team af hebraisktalende fagfolk, der er kvalificeret inden for socialt arbejde. Ethvert projektforslag vurderes gennem personlig kontakt med det involverede samfund, samt granskning af individer eller organisationer; en proces, der bringer os i konstant kontakt med kommunale myndigheder, lokale ledere og velgørende institutioner i hele Israel på vegne af dig, som donor.

ICEJ Aid støtter lokalt administrerede bistandsprogrammer, der berører et stort spektrum af sociale behov, herunder: handicappede, børn i akut nød, udsatte unge, nye indvandrere og ældre.

Uanset om du er en privat person eller repræsenterer en større organisation eller kirke, kan vores omfattende erfaring og netværk af relationer sikre, at din gave til Israels folk bruges effektivt. Nutidens overvældende sociale behov giver os en hidtil uset mulighed for at bringe trøst og velsignelse til denne nation på vegne af kristne fra hele verden, som handler i ønsket om forsoning og kærlighed.