Israel lancerer ny hjemmeside for turister

Mangler du overblik om rejserestriktioner til Israel?

Efter genåbningen af Israel for vaccinerede turister tog Turistministeriet initiativ til at lancere et Corona-informationscenter for tilrejsende turister. Det skriver The Jerusalem Post.

Israels turistministerium lancerede i januar 22 en ny hjemmeside dedikeret til at holde turister opdateret om de seneste Corona-regler og restriktioner, der er fastsat af den israelske regering. Hjemmesiden findes på israelsafe.com

Den 7. januar fjernede Israel alle lande fra sin røde liste, genåbnede landet og tillader også israelere at rejse overalt i verden. To dage senere blev restriktioner for udenlandske statsborgere fra ikke-røde lande også fjernet, hvilket betyder, at turister nu kan komme ind i Israel uden behov for særlig tilladelse, forudsat at de er fuldt vaccineret.

I forbindelse med genåbningen har Turistministeriet oprettet en regelmæssigt opdateret hjemmeside, som indeholder alle de nødvendige og nyttige oplysninger til turister, der besøger Israel, mens Omicron-bølgen fejer gennem landet.

Hjemmesiden er opdelt i tre sektioner med det formål at lette navigation gennem alle de forskellige begrænsninger og krav og give nem adgang til alle relevante oplysninger. Det første afsnit med titlen “Planlæg din rejse” viser oplysninger om Sundhedsministeriets opdaterede definition af vaccinerede og raske fra covid-19 sammen med en liste over godkendte vacciner mod coronavirus og nødvendig dokumentation for indrejse i Israel.

Den anden, “Under dit ophold”, fremhæver placeringen af COVID-19 testcentre i hele Israel, og hvad turister skal gøre, hvis de skal testes under et besøg i Israel. Tredje og sidste afsnit, “Før du rejser “, viser oplysninger om test af corona og dokumentation, der kræves for at komme om bord på et fly i Ben-Gurion Lufthavn.

Den nye COVID-19 guide i Israel, der i øjeblikket kun er tilgængelig på engelsk, vil snart ifølge ministeriet blive oversat og gjort tilgængelig på andre sprog.

 

Skrevet Trine Overå Hansen

Tidligere artikler

Nyt Podcast afsnit – Med Palle Flyger – et kald til mission

Læs artiklen

Podcast – sprogets hemmeligheder

Læs artiklen

Mød Peter Tsukahira på Sjælland

Læs artiklen

Kristne ledere sammen med Israels ambassadør

Læs artiklen