Jürgen Bühler bringer denne julehilsen

Kære venner

Vi blev beæret over at være vært for premierminister Benjamin Netanyahu på vores hovedkvarter i Jerusalem onsdag, 21. december, hvor han leverede sine årlige julehilsen til den kristne verden.

Fra haven i ​​ICEJ, Netanyahu leverede opmuntrende ord og solidaritet til kristne, især til de troende, der blive rforfulgt for deres tro.

Julen falder i år på samme dag som den jødiske festival for Hanukkah. Jeg responderede med at ønske statsministeren en “Happy Hanukkah,” og gav ham en sølv Hanukkah dreidel som en gave.

Det var en stor ære at være vært for premierministeren på vores ambassades hovedkvarter og at modtage hans ønske om god ferie og ønske om glædelig jul. Vi kender hans varme, oprigtige bemærkninger og ved at hans hilsen vil blive meget værdsat af kristne i lande vidt og bredt. Det var også en fornøjelse at reagere med vores egne “Glædelig Hanukkah” ønsker for ham, hans familie og alle i de jødiske folk.

Dette faktisk er en tid, hvor begge samfund kan fejre lysets sejr over mørket. Og denne rettidige visning af solidaritet viser endnu engang, at Israel er et land, hvor religiøse friheder er ikke kun sikret, men endda bliver opmuntret.

Glædelig jul og glædelig Hanukkah!

I Kristus,

Jürgen Bühler

(Se videoklippet herunder)

 

Tidligere artikler

Nyt Podcast afsnit – Med Palle Flyger – et kald til mission

Læs artiklen

Podcast – sprogets hemmeligheder

Læs artiklen

Mød Peter Tsukahira på Sjælland

Læs artiklen

Kristne ledere sammen med Israels ambassadør

Læs artiklen