Løvhyttefesten 2015

Den Kristne fejringen af Løvhyttefesten

Hvert år siden 1980 har den Internationale Kristne Ambassade Jerusalem arrangeret Løvhyttefesten i Jerusalem. Arrangementet falder sammen med den jødiske fejring i september/oktober.
Det er en tid hvor kristne lovpriser og tilbeder Israels Gud, får bibelundervisning og glæder sig over
fællesskabet med kristne fra ca. 100 nationer.

Men alle, der er tilbage af de folkeslag, der rykker imod Jerusalem, skal drage derop år efter år og tilbede kongen, Hærskarers Herre, og fejre løvhyttefesten. Hvis nogen af jordens slægter ikke drager op til Jerusalem og tilbeder kongen, Hærskarers Herre, skal der ikke falde regn over dem.

Zakarias bog 14, vers 16 og 17.

Bibelen beskriver Løvhyttefesten som den tredje årlige fest som Israels folk er befalet at fejre i Jerusalem. Festen er hovedsagelig en påmindelse om de 40 år med vandring i ørken, men også en tid til at fejre og glæde sig over høsten. Traditionelt forbinder det jødiske folk Løvhyttefesten med den kommende Messias. Det er en fest, hvor de ønsker at ikke jøder eller hedninger skal deltage i.flg. det profetiske Ord i Zakarias 14, der siger, at nationerne skal komme op til Jerusalem for at fejre Løvhyttefesten.

Velkommen til ICEJ’s Løvhyttefestrejse 2015 

d. 27. september til d. 2. oktober

Tema: Reformation

Du er inviteret til at være med på Løvhyttefestrejsen 2015 med ICEJ Danmark. Vi flyver fra Københavns lufthavn fredag d. 25. Sep. og lander der igen fredag d. 2. Okt. Turens indhold er først og fremmest, at deltage i ICEJ i Jerusalems fantastiske konference, med undervisning og lovsang i verdens klasse. Undervejs skal vi også besøge den gamle bydel, grædemuren, til gudstjeneste i gravkirken, deltage i Jerusalemmarchen og en tur til Ein Gedi, hvor der er mulighed for at bade i det døde hav. Du får en unik blanding af besøg i Jerusalems spændende bibelske steder, bibelsk funderet undervisning og fantastisk fællesskab. Vi vil på denne tur komme til at gå nogle strækninger, indimellem.

Du får 3 stjernet hotel med halvpension, fly tur/retur, transport til og fra lufthavn, konferencegebyr, entre til diverse arrangementer for 11.500. kr. I Dobbeltværelse, og 14.500 kr. i enkeltværelse. Halv pris for unge under 30 år. Se mulighed for at støtte sådan en rejse på giro i midten af bladet.

Rejseledere; Christina Elisabeth Leinum, præst i Birkebjergkirken i Næstved, leder af ICEJ DK, og Ulrik Flinta, præst i Solsidekirken i Ålborg, medlem af ICEJ’s danske komité.

Følg Løvhyttefest i Jerusalem på facebook eller skriv til icej@icej.dk, hvis du har brug for mere information. Alle deltager får et detaljeret program når tilmeldingsfristen er udløbet.

Tilmelding senest søndag d. 23. August til kasserer Hugo Ottesen på email: famottesen@hotmail.com , samtidig med betalingen.  Velkommen!