Trump udskyder spørgsmål om at flytte ambassaden til Jerusulem

Og Abbas vil møde Hollande i løbet af de kommende uger.

Den amerikanske præsident Donald Trump talte med FOX News, fredag, som svar på spørgsmålet om hans gentagende intention om at flytte den amerikanske ambassade til Jerusalem. ”Jeg vil ikke snakke om det endnu. Det er for tidligt” Som svar på et andet spørgsmål om forholdet mellem Israel og USA, som var under stort pres under Obama administrationen svarede han, at ”skaden blev genoprettet i det øjeblik jeg snakkede med Netanyahu.”

Israels ambassadør I USA, Danny Danon svarede i lignende nyheder, til reportager omkring Trumps overvejelser om at underskrive en bekendtgørelse om at ….. FN’s bekendtgørelse som anerkender ”Palæstina” som et land ved at sige.” Palæstinenserne fortsætter med at true os med yderlige ensidige angreb og vi vil fortsætte med at kæmpe mod disse angreb. Vi byder ethvert initiativ velkommen, som vil modarbejde disse angreb.”

“Det internationale samfund må gøre det klar for palæstinenserne en gang for alle, at den eneste vej fremad er at de stopper terrorisme og opildnede tilskyndelser og går tilbage til direkte forhandlinger,” tilføjer ambassadøren.

I lignende nyheder er der reportager, som kom til overfladen onsdag, at den palæstinensiske Autoritets præsident Mahmoud Abbas vil møde med den franske præsident Francois Hollande I midten af februar, for at diskutere indsatsen for at rykke frem mod at promovere resultatet af den internationale konference som fandt sted i Paris d. 15 januar.