Unik chance for at få en dybere indsigt

Seminar for kristne ledere om Holocaust, Antisemitisme og Israel

I samarbejde med Yad Vashem holocaust remembrance center tilbyder ICEJ en unik chance for at se bag forhænget i Israel på en måde, som ikke mange oplever:

 

Datoer:  kursus 25. april– 3.  maj 2022  – Dit hotelophold leveres af Yad Vashem mellem den 25. april(check-in) til  3. maj  (udtjekning), 2022.

Sted: Yad Vashem, Jerusalem

Seminariet:

Holocaust er en definerende begivenhed i menneskets historie, som skabte en troværdighedskrise af store dimensioner i vores mest grundlæggende antagelser om menneskehedens, samfundets, den moderne stats og vores ansvar som enkeltpersoner for at tage afstand fra uskyldige menneskers uretfærdige lidelser overalt.  Disse universelle spørgsmål og mange andre berører selve civilisationens fundament, og selv nu, over 70 år efter 2. Verdenskrigs afslutning, har vi endnu ikke fuld indsigt ikonsekvenserne af denne begivenhed. Holocaust er derfor stadig et fænomen, som optager personer over hele verden.

Yad Vashem, som verdens førende institution for Holocaustuddannelse, en mindeplads og arkiv. Yad Vashem’s International School for Holocaust Studies tilbyder kristne ledere, præster, mediefolk, ledere og undervisere en unik proaktiv oguddannelsesmæssig oplevelse i at forstå fortiden og forme fremtiden.  Under seminaret i Israel vil den udvalgte gruppe på omkring 25 deltagere få forelæsninger i verdensklasse, høre Holocaust-overlevendes rørende erfaringer og få en introduktion til Israel. Seminaret vil også omfatte deltagelse i en meget bevægende officiel statsceremoni under Israels national holocaust memorial day i Yad Vashem i overværelse af præsidenten for staten Israel, premierministeren og mange andre højtstående israelske og udenlandske statspersoner.

Seminaret samt alle materialer er på engelsk.

 

Ansøgningsproces:

Ansøgere opfordres til at sende deres ansøgningsskema sammen med et billede af sig selv.

Ansøgningsfrist: 5.november 2021

Meddelelse om accept: 19. november 2021

 

Deltagere: Kursusdeltagerne skal kunne kommunikere ubesværet på engelsk og skal deltage i alle sessioner og deltage aktivt i øvelser og diskussioner. De deltagende vil få mulighed for at  blive ambassadører for Yad Vashems Kristne Venner. Sammen vil vi arbejde for at udrydde antisemitisme og enhver form for grundløst had.

 

Deltagelsesgebyr: Når deltagerne modtager acceptbrevet, forventes de at betale et gebyr, der ikke kan refunderes (medmindre det annulleres på grund af Covid-pandemien) på $500 for at bekræfte deres deltagelse.

Gebyret dækker kursusmaterialer, ekskursioner, hotel og måltider. Stipendiet dækker ikke rejse til/fra Danmark, rejser til/fra lufthavne eller sygesikring.

 

Ansøgningsskema: Klik her for ansøgningsskemaet. Send venligst e-mail til ansøgningen senest den 5. november 2021 til:  christian.friends@yadvashem.org.il

Tidligere artikler

Christian Friends of Yad Vashem

Læs artiklen

Israel & Jesus

Læs artiklen

GLÆDELIG PÅSKE – Pesach til påske

Læs artiklen

ÅRSFEST – Særlig gave til dig

Læs artiklen