Vi har brug for dig!

Ny lovændring gør det nødvendigt at have medlemmer

På grund af en lovændring omkring fradragsberettigelse på gaver til foreninger, har vi i fremtiden brug for at lave en medlemsstruktur i ICEJ Danmark.

Mere end 2.300 danskere modtager i dag vores blad ”Et ord fra Jerusalem” og mere end 600 giver fast økonomisk støtte. En fantastisk støtte til Israel og det jødiske folk, som vi er helt utroligt taknemmelige for.

Denne struktur har gjort, at vi ikke tidligere har haft registrerede medlemmer i foreningen.

Ændringerne i lovgivningen betyder dog, at vi i fremtiden skal have mindst 300 medlemmer, der betaler kontingent, i foreningen.

Ellers kan vi ikke bibeholde retten til fradrag for gaver givet til ICEJ Danmark.

Vil du hjælpe?

Du kan hjælpe os med at beholde fradragsretten, på de gaver du og andre giver, ved at registrere dig som medlem.

Det koster 180 kr. årligt og pengene går til det samme arbejde, som alle andre gaver til ICEJ Danmark. Vi bruger ikke flere af dine støttekroner til administration i fremtiden på grund af denne ændring.

Som medlem får du desuden medbestemmelse i ICEJ Danmark. Vi afholder i fremtiden vores årlige generalforsamling i forbindelse med vores årsfest i marts. Alle medlemmer har stemmeret ved generalforsamlingen.

Tilmeld dig som medlem her eller kontakt os på 20 93 40 49 eller administration@icej.dk for at få mere at vide.

Opret/forny Medlemsskab


    ja tak

    Sikkerhed!

    Vi overholder GDPR reglerne for håndtering af personfølsom data. Hjemmesiden er sikret med ssl-certifikat (hængelåsen) og dine oplysninger slettes for ekstra sikkerheds skyld fra hjemmesidens database når vi har tastet dem ind på vores betalings system.