Vores mandat er at bære sandheden

Envision konference 2017

Kristne ledere fra 18 lande deltog på Envision konferencen for at forbedre deres tjeneste. 

Vi opfordrer alle til at besøge Israel og studere den rige historie som omhandler landet og dets folk. Endnu vigtigere opfordrer vi alle troede til at gå dybere i deres vandring, alt imens de holder Guds ord tæt til sig.

For at give kristne ledere en mulighed for at gå dybere end nogle guidede ture kan tilbyde har ICEJ taget initiativ til den årlige Envision konference for præster som bliver afholdt i begyndelsen af hvert år. Denne januar samledes kirkeledere og ledere i tjeneste fra hele verden endnu engang i Jerusalem til en intensiv og inspirerende tid til vækst.Dr. Jürgen Bühler, den øverste leder af ICEJ, bød deltagerene velkommen med en kraftfuld besked om håb, som peger mod Gud godhed og suverænitet gennem hans vidnesbyrd om helbredelse.   Hver dag bragte et bred vifte af talere, inklusiv lokale præster med både jødisk og arabisk baggrund, som underviste, svarede på spørgsmål og netværkede med deltagerne fra hele verden.

”Vi er også blevet velsignet med sund bibelundervisning her” sagde Jon Smith, en præst fra New Orleans in USA, som kom til Envision med sin kone Elizabeth og syv ledere fra deres kirke. ”Vi bliver bombaderet med så meget forvirring i medierne. Her i Jerusalem har vi fået et helt nyt perspektiv.” 

“Nu kan vi sætte ansigter på de historier vi hører” tilføjer Elizabeth, som også er præst. ”Så vi spørger Gud, hvordan kan vi hjælpe? Hvad ønsker du at vi skal gøre? Folk er ivrige efter for at støtte det de forstår. Så vi ønsker at tage denne undervisning tilbage til vores kirke!” 
Pastor Anna Chen blev meget opmuntret af konferencen og så fremad til at dele det hun havde lært med andre kinesiske troede, som hun nævnte, delte den samme vision som ICEJ. ”Vi ønsker at bringe enhed mellem troede, også i deres støtte til Israel. Vi har brug for denne konference for at bringe visionen endnu længere! Alt hvad vi lærer vil komme tilbage som en velsignelse til dette land.” 

”Tag et skridt tilbage fra dine daglige ansvarsområder og modtag et ’fugle-perspektiv’ på hvad Gud gør rundt omkring i verden og i Israel i dag. Det vil blive en tid hvor Gud kan styrke og give dig ny vision for det kald han har placeret på dit liv og tjeneste.” 

– Dr. Jürgen Bühler. 

Lederne var begejstrede for at netværke med ligesindene deltagere fra andre lande, og dele værdifuld indsigt med hinanden som følge af nogle unikke punkter på programmet. En af disse aktiviteter var et besøg i Knesset – det Israelske parlament – hvor Envisiondeltagerne blev hilst af Knesset medlemmet Robert Ilatov og leder af Knessets kristne allierede Caucus Josh Reinstein.

”Jeg var så beæret over at have været i det rum” sagde Shannon fra den amerikanske gruppe. ”Det har hjulpet mig til at forstå hvordan jeg kan stå op for Israel i mit eget lokalsamfund. Jeg sætter pris på det mandat vi har fået om at bærer sandheden frem.” 

Konferencen blev afsluttet med en gallamiddag som bød velkommen til den særligt indbudte gæst Robert Strearns fra Eagles Wings og hans gode ven, en jødisk rabbiner, som opmuntrede alle til stede om at vandre i integritet og tjene som ambassadører for sandheden om Israel og Mellemøsten.

ICEJ’s øverste leder Dr. Jürgen Bühler, sammen med vores Israelske præstepartnere, inviterer dig til at komme med på Envision konferencen 2018. Oplev en forfriskende tid med Helligåndens nærvær, mens du står i det udvalgte land Israel. ■